ПрАТ "Металит"

Код за ЄДРПОУ: 36332954
Телефон: (0522) 39-53-14
e-mail: 36332954@elvortyaktiv.prat.in.ua
Юридична адреса: 25006, Кіровоградська обл., місто Кропивницький, вулиця Євгена Чикаленка, будинок 1, корпус 2, офіс 201
 
Дата розміщення: 30.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 10.09.2014
Кворум зборів** 100
Опис Голосування на загальних зборах акціонерів здійснюється за допомогою бюлетенів заочного голосування (опитування) за принципом: одна акція один голос. Форма і текст бюлетенів для заочного голосування (опитування) затвердженні на засіданні Наглядової ради ПрАТ "Металит" 25.08.2014 року (протокол №12).
Бюлетені для заочного голосування (опитування), в яких зазначені в т.ч. і проекти рішень, Товариством вручені акціонерам ПрАТ "Металит" під розпис 04.09.2014 року.
09.09.2014 року Товариством отримано бюлетені заочного голосування (опитування) від 4 (чотирьох) акціонерів ПрАТ "Металит", які включені до переліку акціонерів, складеного публічним акціонерним товариством "Національний депозитарій України" станом на 04.09.2014року, які сукупно є власниками 75 625 (сімдесят п'ять тисяч шістсот двадцять п'ять) штук голосуючих акцій товариства, що становить 100 відсотків від голосуючих акцій товариства.
Перелік питань, що розглядалися на зборах:
1. Про затвердження змін до статуту товариства пов'язаних із збільшенням розміру статутного капіталу з урахуванням результатів розміщення акцій, шляхом затвердження статуту Товариства у новій редакції.
2. Про затвердження уповноваженої особи на підписання нової редакції статуту Товариства.
Ініціатор проведення загальних зборів - генеральний директор.
Прийняті рішення:
1. Пункт 9.1. статі 9 "Статутний капітал товариства" викласти в наступній редакції:
"9.1. Статутний капітал Товариства становить 2 006 250 (два мільйона шість тисяч двісті п'ятдесят) гривень, який поділений на 200 625 (двісті тисяч шістсот двадцять п'ять) штук простих іменних акцій номінальною вартістю 10 (десять) гривень кожна.
Статутний капітал розподілений між акціонерами ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МЕТАЛИТ" наступним чином:
- ПАТ "Червона зірка" ( ідентифікаційний код 05784437, місцезнаходження: 25006, м. Кіровоград, вул. Медведєва, 1) - 125 645 (сто двадцять п'ять тисяч шістсот сорок п'ять) штук простих іменних акцій, номінальною вартістю 10 (десять) гривень кожна, на загальну номінальну вартість 1 256 450 (один мільйон двісті п'ятдесят шість тисяч чотириста п'ятдесят) гривень.
- ПрАТ "Ельворті Груп" ( ідентифікаційний код 35720494, місцезнаходження: 25002, м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе будинок 7, офіс 106) - 74 976 (сімдесят чотири тисячі дев'ятсот сімдесят шість) штук простих іменних акцій, номінальною вартістю 10 (десять) гривень кожна, на загальну номінальну вартість 749 760 (сімсот сорок девять тисяч сімсот шістдесят) гривень.
- ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" ( ідентифікаційний код 34894709, місцезнаходження : 25002, м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе 7, офіс 105) - 2 (дві) штуки простих іменних акцій, номінальною вартістю 10 (десять) гривень кожна, на загальну номінальну вартість 20 (двадцять) гривень.
- ПрАТ "Гідросила Груп" (ідентифікаційний код 20635597, місцезнаходження: 25002, м. Кіровоград, вулиця Орджонікідзе, будинок 7, офіс 101) - 2 (дві) штуки простих іменних акцій, номінальною вартістю 10 (десять) гривень кожна, на загальну номінальну вартість 20 (двадцять) гривень."
2. Внести та затвердити зміни та доповнення до статуту ПрАТ "Металит" пов'язані із збільшенням розміру статутного капіталу з урахуванням результатів розміщення акцій, шляхом затвердження статуту Товариства у новій редакції.
3.Затвердити уповноважену особу на підписання нової редакції статуту Товариства Данильчука Геннадія Олексійовича - генерального директора ПрАТ "Металит".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.04.2014
Кворум зборів** 100
Опис Перелік питань, що розглядалися на зборах.
1. Обрання робочих органів зборів та затвердження порядку проведення зборів.
2. Звіт генерального директора про результати фінансово - господарської діяльності товариства за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
3. Звіт наглядової ради про діяльність за 2013рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4. Звіт і висновки ревізора за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту і висновків.
5. Затвердження річного звіту товариства та порядку розподілу прибутку (покриття збитку) за 2013рік, визначення та розподіл планових показників прибутку на 2014рік.
6. Припинення повноважень та обрання членів наглядової ради.
7. Припинення повноважень та обрання ревізора.
8. Про внесення і затвердження змін та доповнень до Статуту ПрАТ "Металит" шляхом затвердження Статуту товариства в новій редакції
Пропозиції до переліку питань порядку денного надані виконавчим органом, затверджені наглядовою радою.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 26.03.2014
Кворум зборів** 100
Опис Перелік питань, що розглядалися на зборах:
1. Про обрання робочих органів та затвердження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
3. Про приватне розміщення акцій товариства та затвердження рішення про приватне розміщення акцій Товариства, проспекту емісії акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення.
4. Про затвердження переліку осіб, які є учасниками розміщення акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення акцій Товариства.
5. Про визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо: внесення змін до проспекту емісії акцій; прийняття рішення про дострокове закінчення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено); затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; затвердження результатів приватного розміщення акцій; затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій; прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
6. Про визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження: проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення; проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.
Особою, що ініціювала проведення загальних зборів - Генеральний директор.
Прийняті рішення:
1.1. Обрати робочі органи зборів у складі: Прасол Вадим Анатолійович - секретар зборів; Родимюк Євген Зіновійович - голова лічильної комісії; Ковтун Роман Володимирович - член лічильної комісії.
1.2. Затвердити запропонований порядок проведення зборів.
2. Збільшити розмір статутного капіталу Товариства на 1 250 000 (один мільйон двісті п'ятдесят тисяч) гривень за рахунок додаткових внесків акціонерів шляхом приватного розміщення 125 000 (сто двадцять п'ять тисяч) штук простих іменних акцій існуючої номінальної вартості - 10 (десять) гривень кожна, загальною номінальною вартістю 1 250 000 (один мільйон двісті п'ятдесят тисяч) гривень.
3.1. Здійснити приватне розміщення акцій.
3.2. Затвердити рішення про приватне розміщення акцій, який є невід'ємним додатком до протоколу Зборів.
3.3. Затвердити проспект емісії акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення, приватного акціонерного товариства "Металит".
4.1. Здійснювати розміщення акцій в процесі приватного розміщення виключно серед акціонерів Товариства та залучити в процес розміщення зовнішніх інвесторів.
4.2. Затвердити перелік осіб, які є учасниками розміщення акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення акцій Товариства (додається)"
5. Визначити Наглядову раду Товариства - уповноваженим органом з наданням йому таких повноважень: внесення змін до проспекту емісії акцій; прийняття рішення про дострокове закінчення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено); затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; затвердження результатів приватного розміщення акцій; затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій; прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
6. Визначити генерального директора ПрАТ "Металит" Данильчука Геннадія Олексійовича - уповноваженою особою, якому надаються повноваження: проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення; проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.